منوی دسته بندی

فشار یا جریان مایع در یک کنترل ولو

انواع کنترل ولو

چگونه می توان فشار در ورید انقباض دریچه کنترل در یک کاربرد مایع را تعیین کرد؟

در اینجا برخی از نظرات در مورد فشار در ورید انقباض وجود دارد:

نمایندگی کنترل ولو سامسون

ضریب بازیابی فشار مایع که توسط سازندگان کنترل ولو برای هر یک از ولوها منتشر شده است، به صورت زیر تعریف می شود:

  • ΔP افت فشار در سراسر شیر است (P1 – P2)
  • P1 فشار مطلق بالادست شیر ​​است.
  • PVC فشاری است که در ورید منقبض می شود.
  • درک این نکته مهم است که این معادله تنها زمانی معتبر است که چگالی در ورید کوتراکتا ثابت بماند. هنگامی که تبخیر در ورید انقباض وجود دارد اعمال نمی شود.

    سازندگان سوپاپ، FL سوپاپ های خود را با افزایش افت فشار در سراسر شیر تا زمانی که جریان کاملاً خفه شود، تعیین می کنند.

    جریان در مقابل جذر افت فشار در واقع از خط آبی شکل زیر پیروی می کند.

اما معادلات اندازه شیر مایع IEC سعی در پیش بینی قسمت گرد شده نمودار ندارد، بلکه در عوض جریان در مقابل جذر فشار را پیش بینی می کند.

رابطه افت همانطور که با خطوط چین سبز و قرمز نشان داده شده است عمل می کند.

تک کنترل سامسون

هنگامی که آزمایش مشخص کرد که جریان به طور کامل خفه شده است .

(جریان با افزایش افت فشار افزایش نمی یابد)

نقطه ای که خطوط قرمز و سبز روی شکل تلاقی می کنند به عنوان نقطه انتقال بین جریان غیر خفه و جریان خفه شده تعریف می شود و همچنین نقطه ای که معادله IEC برای جریان غیر خفه شده مایع را از معادله مایع IEC برای جریان خفه جدا می کند.

کمیسیون مستقل انتخابات به این نقطه نامی نمی دهد.

من دوست دارم اسمش را بگذارم “افت فشار ترمینال” که به اختصار ΔPT است.

برخی دیگر آن را موارد مختلفی از جمله “افت فشار مجاز” “افت فشار بحرانی” و “افت فشار حداکثر” نامیده‌اند تا به چند مورد اشاره کنیم.

سپس سازنده شیر معادله IEC را برای نقطه جریان خفه شده (آنچه من ΔPT می نامم) حل می کند تا به FL برسد.

جایی که PV فشار بخار مایع است

و FF “ضریب نسبت فشار بحرانی” است

جایی که PC فشار بحرانی ترمودینامیکی مایع است.

بازگشت به سوال تعیین فشار در ورید انقباض، می توانید معادله ای را که FL را بر حسب فشار در ورید انقباض، PVC تعریف می کند، بازنویسی کنید.

این فقط تا زمانی که جریان خفه شروع می شود معتبر است.

هنگامی که جریان خفه می شود، تبخیر در ورید منقبض می شود و چگالی در منقبض سیاهرگ کاهش می یابد.

 هنگامی که چگالی کاهش می یابد، بازیابی فشار کاهش می یابد.

هنگامی که تبخیر در ورید منقبض به طور کامل توسعه یافت، فشار در ورید انقباض به حد پایین خود می رسد.

 اگر فشار پایین دست بیشتر کاهش یابد، نتیجه تبخیر بیشتر خواهد بود، اما فشار ورید منقبض تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد و سرعت جریان ثابت می‌ماند.

برای درک بهتر اینکه از چه مایعات و با چه فشاری می توان در انواع کنترل ولو ها استفاده کرد می توانید با متخصصان ما در شهباز صنعت تماس بگیرید.

اگر علاقمند به اطلاعات بیشتر درباره کنترل ولو هستید مقالات زیر را مطالعه کنید

انتخاب سایز کنترل ولو

شیر کنترل یا کنترل ولو

بیشترین مشکلات شیر کنترل ها

کنترل ولو سامسون

خرید شیر فشارشکن سامسون

شیر کنترل سامسون ۱ اینچ

فلاشینگ کنترل ولو

ترانسمیتر فشار ویکا

تله بخار اسپیراکس سارکو

کاربرد کنترل ولو های ایرانی

تست فشار کنترل ولو

۶ نکته مهم در شیر کنترل

جلوگیری از نویز در کنترل ولو

کاویتاسیون کنترل ولو

‫2 نظر

  • asad گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون من تو انتخاب سایز ولو هام مشکل دارم چطور میتونم ازتون راهنمایی بگیرم

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *